Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Avloppsrensning i Bromma

Du som behöver hjälp med avloppsrensning i Bromma har kommit helt rätt – välkommen till LGT:s Högtryck. Vi erbjuder flera olika tjänster inom fastighetsservice och är ett komplett serviceföretag med över 30 års erfarenhet. Vi vänder oss mot såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som privatpersoner som behöver hjälp med avloppsrensning och vi har jour dygnet runt, året om. Det innebär att du som kund alltid kan lita på att hjälpen aldrig är långt borta om problemet är akut – många av våra kunder uppger att en av de främsta fördelarna med oss är just snabbheten. Tack vare vårt snabba agerande minskar risken för dyra vattenskador och missnöjda hyresgäster.

Med våra många år i branschen har vi samlat på oss bred kompetens och vi strävar alltid efter att sänka totalkostnaden för fastigheten. Det gör vi med hjälp av vår snabba service och långsiktiga underhåll. Vi tycker att det är viktigt att hela tiden förbättra och utveckla vår personal, inte minst i syfte att kunna erbjuda dig som kund en trygg och pålitlig service. Alla våra medarbetare utbildas därför kontinuerligt i såväl sitt yrke som i kundkontakten. När du anlitar oss för avloppsrensning i Bromma har vi alltid med oss den senaste utrustningen som finns att tillgå, vilket gör att du kan lita på den höga kvaliteten i det arbete vi utför. Givetvis är vi också certifierade enligt ISO 14001 och 9001 vilket ytterligare bekräftar vår professionalitet och pålitlighet. Vi erbjuder avloppsrensning för såväl akuta uppdrag som i förebyggande syfte.

Kontakta oss för avloppsrensning i Bromma

Vi på LGT är ett familjeföretag i andra generationen som sitter ute i Vällingby. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med avloppsrensning i Bromma, så hjälper vi dig. Du når oss antingen via telefon, mail eller genom kontaktformuläret här på webben.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.