Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Avloppsrensning i Hässelby

Du har förmodligen sökt på “avloppsrensning Hässelby” och då har du kommit helt rätt. Vi på LGT:s Högtryck har arbetat i över 30 år med fastighetsservice och erbjuder avloppsrensning som en av våra tjänster. Vi vänder oss mot såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som privatpersoner och arbetar både i förebyggande syfte och med akuta uppdrag. Tack vare vår jour dygnet runt, året om är hjälpen aldrig långt borta om ett akut problem skulle uppstå, och många av våra kunder menar på att en av de främsta fördelarna med oss är att vi alltid kan agera snabbt. Genom vårt snabba agerande minskar risken för dyra vattenskador och missnöjda hyresgäster.

Vi är ett komplett serviceföretag med bred kompetens kring allt som rör fastighetsservice. Genom att arbeta med snabb service och långsiktigt underhåll skapar vi de bästa förutsättningarna för att sänka totalkostnaden för ägandet av fastigheten, något som ligger i vårt främsta fokus. Vi vill ge dig som kund en så trygg och pålitlig leverans som möjligt och därför vidareutbildar vi våra anställda kontinuerligt, i både yrkesrollen och i kundkontakten. Vi tycker det är viktigt att hela tiden ligga i framkant för att kunna erbjuda så bra tjänster som möjligt och strävar därför efter att förbättra och utveckla våra anställda.

När du anlitar oss för avloppsrensning kan du alltid lita på ett professionellt och pålitligt utfört arbete. Vi har alltid med oss den senaste utrustningen och är certifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Anlita oss för avloppsrensning i Hässelby

Vi på LGT är ett familjeföretag i andra generationen, baserade i Vällingby. Om du behöver anlita oss för avloppsrensning i Hässelby är du varmt välkommen att kontakta oss per telefon, mail eller via kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan med mer information. Välkommen till LGT.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.