Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Avloppsrensning i Spånga

Vänd dig till oss på LGT:s Högtryck när du behöver hjälp med avloppsrensning i Spånga. Vi är ett fullserviceföretag inom fastighetstjänster och har över 30 års erfarenhet i branschen. Det gör att vi har samlat på oss bred kunskap och erfarenhet kring allt som rör fastighetsservice, och när det kommer till avloppsrensning arbetar vi både i förebyggande syfte och med akuta uppdrag – en av våra främsta styrkor är framförallt att alltid kunna rycka ut snabbt när det behövs för att ta itu med akuta problem. Tack vare det minskar de dyra omkostnaderna för till exempel vattenskador, vilket i sin tur minskar risken för missnöjda hyresgäster.

Vi vänder oss mot såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som privatpersoner, och har dygnet runt jour året om på just avloppsrensning. Med det sagt är hjälpen aldrig långt borta om ett akut problem skulle uppstå. Här på LGT är vi givetvis certifierade enligt ISO 14001 och 9001, vilket gör att du kan lita på oss som en professionell och pålitlig aktör.

Varför anlita oss

Vi har som ambition att alltid kunna sänka dina totalkostnader för ägandet av fastigheten, något vi gör med vår snabba service och det långsiktiga underhållsarbetet. Dessutom ser vi alltid till att vidareutbilda vår personal såväl yrkesmässigt som i relationen med kunder, för att kunna erbjuda en trygg och pålitlig tjänst. Det leder också till ett positivt arbetsklimat och en låg personalomsättning. Vi arbetar alltid med den senaste utrustningen vilket ger oss möjligheten att utföra ett så väl utfört arbete som möjligt.

Kontakta oss för avloppsrensning i Spånga

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med avlopprensning i Spånga för din fastighet, så rycker vi ut. Du når oss enklast per telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida. Välkommen till oss på LGT.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.