Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Högtrycksspolning i Bromma

Du har förmodligen sökt på “högtrycksspolning i Bromma” och då har du kommit helt rätt – välkommen till oss på LGT:s Högtryck. Vi är ett familjeföretag i andra generationen, baserade i Vällingby, och vi erbjuder högtrycksspolning för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Med över 30 års erfarenhet i branschen har vi samlat på oss bred kompetens och erfarenhet och idag är vi ett komplett serviceföretag med flera olika tjänster att erbjuda. Vi erbjuder dygnet runt-jour, året om, vilket innebär att vi snabbt kan rycka ut och hjälpa till vid akuta problem, men givetvis arbetar vi också i förebyggande syfte.

Med högtrycksspolning gör vi rent ditt avloppssystem snabbt och effektivt. Att regelbundet hålla efter och underhålla stamsystemet i fastigheten slipper du illaluktande avlopp och dyra kostnader för översvämningar, vilket i sin tur minskar risken för att hyresgästerna blir missnöjda. Vi erbjuder hjälp med allt från stopp i vattenlås, stick och stammar till underhåll med totalspolning av avloppssystemet. Vår ambition är att kunna förlänga livslängden på stamsystemet och anpassar alltid arbetet och utrustningen noga efter förutsättningarna i varje fastighet – till exempel genom att spola fler gånger med ett lägre tryck för att minska skaderisken. Dessutom är vi certifierade enligt ISO 14001 och 9001, och med det sagt kan du alltid vara trygg med att anlita oss för högtrycksspolning för din fastighet.

Tack vare att vi hela tiden ser till att vidareutbilda vår personal såväl yrkesmässigt som i kontakten med kunder kan vi alltid erbjuda tjänster som är trygga och pålitliga.

Anlita oss för högtrycksspolning i Bromma

Hör gärna av dig till oss på telefon eller mail om du vill anlita oss för högtrycksspolning i Bromma så hjälper vi dig. Du når oss även genom kontaktformuläret här på webben – fyll i så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till LGT.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.