Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Högtrycksspolning i Spånga

Vänd dig till oss på LGT:s Högtryck när du behöver hjälp med högtrycksspolning i Spånga. Vi är ett fullserviceföretag som erbjuder en rad olika tjänster inom fastighetsunderhåll, för såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som privatpersoner och med över 30 års branscherfarenhet är vi en aktör med bred kompetens och erfarenhet.

När du anlitar oss för högtrycksspolning kan du alltid räkna med snabb service – många av våra kunder uppger att ett av de viktigaste skälen till att välja just oss är att vi alltid kan agera snabbt. Med vår dygnet runt-jour kan du alltid räkna med snabb hjälp om ett akut problem skulle uppstå, vilket sparar både tid och pengar för dig som kund. Givetvis kan du även kontakta oss för högtrycksspolning även i förebyggande syfte. Genom att regelbundet underhålla fastighetens stamsystem undviker du illaluktande avlopp och dyra översvämningar, vilket i sin tur bidrar till nöjdare hyresgäster. Vi gör rent snabbt och effektivt, och erbjuder såväl totalspolning av avloppssystemet som att lösa stopp i vattenlås, stick och stammar.

Varför oss på LGT

Det finns flera anledningar till att välja oss på LGT för högtrycksspolning i Spånga. Vi ser till att kontinuerligt vidareutbilda vår personal i yrket och i kundkontakten, och vi har som ambition att sänka din totalkostnad för ägandet av fastigheten. För att kunna göra det arbetar vi alltid med snabb service och ett långsiktigt underhållsarbete, alltid anpassat efter varje fastighets förutsättningar. Det gör oss till en professionell och pålitlig aktör i branschen. Självklart är vi också certifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med högtrycksspolning i Spånga, så hjälper vi dig. Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret här på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Välkommen till LGT:s Högtryck.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.