Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Rörinspektion i Bromma

Du har antagligen sökt på “rörinspektion Bromma” och då har du hamnat alldeles rätt. Vi på LGT:s Högtryck arbetar med fastighetsservice och erbjuder rörinspektion som en av våra tjänster. Det innebär att vi filmar det som döljer sig i fastighetens rörstammar, vilket möjliggör det för oss att upptäcka eventuella störningar och kunna åtgärda dem i tid. Det kan röra sig om till exempel avlagringar, läckage, sprickor, rotangrepp och framförallt främmande föremål. Tack vare förebyggande rörinspektion kan du slippa betala dyrt för stopp och översvämningar, vilket gör åtgärden lönsam i det långa loppet. Skulle vi träffa på några störningar kan vi hjälpa dig att ta fram en åtgärdsplan.

En rörinspektion är lämplig vid till exempel återkommande driftstörningar i rörsystemet, för besiktning av rör, som underhållsarbete för att förebygga skador samt vid felsökning. Vi vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner och i alla uppdrag anpassar vi arbetet och utrustningen efter de olika förutsättningarna i varje fastighet. Vi använder oss dock alltid av den senaste tekniken. Vid små och trånga utrymmen använder vi oss av fiberoptik och för stammar och påstick är vår påskjutskamera bättre lämpad. Som medlemmar i STVF (Sveriges TV-inspektionsföretag) är våra rörinspektörer givetvis utbildade och auktoriserade enligt STVF-standard. Med det sagt kan du alltid vara trygg med att anlita oss för rörinspektion. Dessutom arbetar vi alltid med snabb service och erbjuder dygnet runt jour, året om.

Kontakta oss för en rörinspektion i Bromma

Vi på LGT:s Högtryck är ett familjeföretag i andra generationen, baserade i Vällingby. Med över 30 års erfarenhet besitter vi hög kompetens inom vårt område. Tveka därför inte att ta kontakt med oss om du vill anlita oss för en rörinspektion i Bromma, så hjälper vi dig. Du når oss enklast via telefon, mail eller kontaktformuläret här på vår hemsida. Välkommen till LGT:s Högtryck.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.