Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Rörinspektion i Spånga

Du som behöver hjälp med en rörinspektion i Spånga är varmt välkommen att kontakta oss på LGT:s Högtryck. Vi är ett familjeföretag i andra generationen som i över 30 år har arbetat med fastighetsservice på olika sätt, inklusive rörinspektioner. Våra många år i branschen har gett oss bred erfarenhet och kompetens vilket gör att vi kan erbjuda dig professionella och pålitliga lösningar för din fastighet. Vi vänder oss mot såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som privatpersoner och vi erbjuder dygnet runt jour, vilket innebär att hjälpen aldrig är långt borta om du skulle få ett akut problem.

Så går en rörinspektion till

Att göra en rörinspektion är bra i till exempel en besiktning, en felsökning, som en del av ett underhållsarbete för att förebygga skador eller om det uppstår återkommande driftstörningar i rörsystemet. Vid en rörinspektion filmar vi vad som döljer sig inuti fastighetens rörstammar i syfte att upptäcka eventuella störningar i tid. Det kan röra sig om till exempel avlagringar, läckage, springor, rotangrepp och framförallt främmande föremål som inte hör hemma i stammarna. Genom att göra en rörinspektion i förebyggande syfte minskar du risken för stopp eller översvämning och därigenom slipper du dyra kostnader för att åtgärda dessa.

Som medlemmar i STVF (Sveriges TV-inspektionsföretag) arbetar vi efter STVF-standard med auktoriserade och behöriga rörinspektörer. I vårt arbete använder vi oss alltid av den senaste tekniken, men anpassar också alltid arbetet och utrustningen utifrån de rådande förutsättningarna i varje fastighet. Fiberoptik används vid små och trånga utrymmen, medan en påskjutskamera är lämplig för stammar och påstick.

Kontakta oss för en rörinspektion i Spånga

Vi erbjuder snabb service, och om du vill göra en rörinspektion i Spånga för din fastighet är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du når oss per telefon, mail eller genom kontaktformuläret här på webben.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.