Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Slamsugning i Spånga

Välkommen till oss på LGT:s Högtryck när du behöver hjälp med slamsugning i Spånga för din fastighet. Som ett familjeföretag i andra generationen med över 30 års erfarenhet är vi en professionell och pålitlig aktör med mycket bred kompetens och erfarenhet av fastighetsservice. Vi vänder oss mot både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner och privatpersoner och oavsett hur era förhållanden ser ut kan vi genomföra en effektiv slamsugning. Vi erbjuder rengöring och tömning av dagvattenbrunnar, pumpgropar, olje- och fettavskiljare på regelbunden basis.

Genom att med jämna mellanrum beställa slamsugning vid din fastighet undviker du problem med sammanpackning, vilket i sin tur förebygger dyra översvämningar i regn- och dagvattensystemen. När årstiderna ändras är det lätt att löv och grus hamnar i brunnarna och orsakar stopp. Med våra välutrustade fordon kan vi genomföra alla typer av uppdrag inom slamsugning, oavsett hur förhållandena ser ut.

Vår fastighetskombi lämpar sig för stora utrymmen – den lastar 3000 liter slam och 2800 liter spolvatten vilket gör att vi kan utföra alla slags uppdrag för kommuner, privatpersoner och fastighetsbolag. För mindre utrymmen såsom brunnar och ledningar i trånga och små garage passar vår garagekombi bättre. Tack vare våra många år i branschen kan du alltid lita på ett professionellt och pålitligt utfört uppdrag med oss. Vi arbetar alltid med snabb service och erbjuder dygnet runt jour året om, vilket innebär att hjälpen aldrig är långt borta om ett akut problem skulle uppstå.

Kontakta oss för slamsugning i Spånga

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med slamsugning i Spånga, så hjälper vi dig gärna. Hör av dig på telefon, mail eller genom kontaktformuläret här på hemsidan så berättar vi mer och kan boka in en passande tid. Välkommen!

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.