Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Stamspolning i Spånga

Välkommen till oss på LGT:s Högtryck när du behöver hjälp med stamspolning i Spånga. Vi har arbetat med olika tjänster inom fastighetsservice i över 30 år, vilket gör oss till en professionell och pålitlig aktör på marknaden. Vi är baserade i Vällingby, men åtar oss uppdrag i hela Stockholmsområdet för både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är experter på stamspolning och rekommenderar att göra en sådan ungefär vart femte år – detta för att undvika akuta utryckningar vid till exempel översvämningar eller illaluktande och kluckande avlopp. Det är oftast långt mycket mer kostsamt jämfört med att göra en stamspolning i förebyggande syfte.

Fördelar med stamspolning

Det finns flera fördelar med att göra stamspolning med jämna mellanrum. Det förebygger stopp i avloppssystemet och därmed höga kostnader i samband med akuta åtgärder, stammarna får en ökad livslängd och det blir mindre obehag för de boende i fastigheten. Alla våra medarbetare bär synlig företagslegitimation och vi är anslutna till ID06. Efter att vi utfört uppdraget redovisar vi arbetet och rapporterar kring eventuella avvikelser, och när du anlitar oss för stamspolning tar vi gärna hand om kommunikation och avisering med de boende.

Fastigheternas stammar växer igen i betydligt snabbare takt idag jämfört med förr. Det beror på att det finns fler kemikalier i avloppsvattnet samt att varmvattentemperaturen generellt har blivit lägre. Om man inte ser till att underhålla stammarna regelbundet kan det uppstå problem med översvämningar och dyra vattenskador.

Kontakta oss för stamspolning i Spånga

Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med stamspolning i Spånga för din fastighet, så berättar vi mer om hur det går till och kan boka in en passande tid. Du når oss enklast genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.