Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Avloppsrensning i Solna

Välkommen till LGT:s Högtryck när du behöver anlita någon för avloppsrensning i Solna. Vi är ett familjeföretag i andra generationen med över 30 års erfarenhet av fastighetsservice och erbjuder en rad olika tjänster, inklusive avloppsrensning. Våra många år i branschen har gett oss gedigen kompetens och kunskap och du kan alltid räkna med snabb service hos oss. Med vår dygnet runt-jour är hjälpen aldrig långt borta om ett akut problem skulle uppstå och vi arbetar året om. Vår förmåga att agera snabbt är en av våra främsta styrkor och därmed kan vi åta oss både akuta uppdrag såväl som arbeten i förebyggande syfte. Bland våra kunder finns både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Tack vare vår snabba service minskar risken för omfattande och dyra skador, vilket i sin tur minskar risken för missnöjda hyresgäster. Vår ambition är att kunna sänka totalkostnaden för ägandet av fastigheten, något vi uppnår genom snabb service och långsiktigt underhåll. Det gör att du alltid kan vara trygg med att anlita oss för avloppsrensning.

Som ett komplett serviceföretag har vi bred kompetens av fastighetsservice och för att hela tiden kunna erbjuda dig bästa möjliga service ser vi hela tiden till att förbättra och utveckla vår personal. Det gör vi genom att vidareutbilda våra medarbetare kontinuerligt, och vi använder oss alltid av den senaste utrustningen. Med det sagt kan du alltid lita på ett professionellt utfört arbete när du anlitar oss för avloppsrensning. Givetvis är vi certifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Kontakta oss för avloppsrensning i Solna

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med avloppsrensning i Solna, så hjälper vi dig. Du når oss antingen per telefon eller mail, eller genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida – vi återkommer till dig så snart vi kan.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.