Stopp i avloppet? Ring oss direkt! 08-37 92 48

Vi vet hur viktigt det är att snabbt få hjälp om olyckan är framme – därför är vår jour öppen dygnet runt, året runt.

Aktuellt

 • 2017-09-07

  Så räknar du hem underhållet

  Nu börjar budgetarbetet, men det går inte att planera utgifter för plötsliga skador. Minska riskerna och kostnaderna för dyra vattenskador genom ett noggrant budgetarbete och underhåll. Så h... Läs mer »
 • 2017-08-16

  Förebygg dyra vattenskador i höst

  Efter semestern kan det kännas stressigt med allt som behöver göras i fastigheterna. Underhållsplan, budget, dagvattenbrunnar, avlopp och allt annat som ska fungera. Så här gör du för att f... Läs mer »
 • 2017-06-30

  Grattis till vinnarna!

  Vi gratulerar vinnarna i LGT:s sommartävling som belönas med presentkort på Teknikmagasinet som vi skickar till vinnarna. Här berättar vi också rätt svar på frågorna. Stort grattis och ha e... Läs mer »
 • 2017-06-16

  Sommartävling 2017

  Äntligen sommar! Fira in årstiden med vår årliga frågetävling. Svara rätt på några frågor senast 23 juni, så kan du vinna ett presentkort på Teknikmagasinet. Tävlingen är stängd. Här... Läs mer »
 • 2017-05-18

  Filma rören så slipper du dyra stopp

  Översvämningar och stopp i avlopp kostar tid, pengar och förtroendekapital för fastighetsägaren. Den som inte inspekterar och filmar rören kan drabbas av akuta eller återkommande problem.  D... Läs mer »
 • Slamsugning förebygger översvämningar i dagvattenbrunnarna
  2017-04-20

  Vinterns sand ger dyra skador

  När löven spricker ut brukar det vara dags att vårstäda fastigheten. Tyvärr kan dagvattenbrunnarna svämma över när sand och skräp orsakar stopp. Med hjälp av slamsugning förebygger man s... Läs mer »