Stopp i avloppet? Ring oss direkt! 08-37 92 48

Vi vet hur viktigt det är att snabbt få hjälp om olyckan är framme – därför är vår jour öppen dygnet runt, året runt.

Aktuellt

 • LGT sommartävling
  2018-06-14

  Sommartävling 2018

  Äntligen sommar! Vår gamla tradition med frågesport fortsätter i år. Skicka in ditt svar senast 21 juni 2018, så kan du vinna ett presentkort på Clas Ohlson. Vi utser tre vinnare som vi skick... Läs mer »
 • Rörinspektion i Stockholm med LGT förebygger kostsamma stopp och översvämningar.
  2018-05-29

  Så får du koll på ledningarna

  Det är viktigt att ha koll på VA-systemens skick, annars kan fastighetsägaren råka ut för onödiga och höga kostnader. Vid tre tillfällen är det extra viktigt att veta hur rören mår, och d... Läs mer »
 • Slamsugning med LGT:s nya bil som Dick kör.
  2018-04-27

  Snabbare tömning i trånga utrymmen

  För att kunna hjälpa våra kunder effektivare har vi uppgraderat vår fordonsflotta. Dick Rosdahl har kört den nya lilla slambilen i några månader och han är mycket nöjd. Bilen är ungefär l... Läs mer »
 • 2018-03-27

  Långsiktig partner för lägre kostnader

  LGT har funnits i 35 år med ambitionen att sänka din totalkostnad för fastigheten. Vi vet av erfarenhet att långsiktigt arbete med förebyggande underhåll på VA-systemen alltid är billigare ... Läs mer »
 • 2018-03-19

  Högtryckstekniker sökes

  Nu söker vi en till högtryckstekniker som vill växa tillsammans med oss. Vi erbjuder mycket bra förmåner i ett företag med trivsamt arbetsklimat och nöjda kunder. Du får möjlighet att utvec... Läs mer »
 • 2018-02-27

  Snart kommer vårens översvämningar

  Våren är i antågande och med den följer ofta grus och sand i dagvattenbrunnarna. Det kan orsaka besvärliga och dyra översvämningar i garage, källare och entréer. Så här kan du förebygga ... Läs mer »