Stopp i avloppet? Ring oss direkt! 08-37 92 48

Vi vet hur viktigt det är att snabbt få hjälp om olyckan är framme – därför är vår jour öppen dygnet runt, året runt.

Aktuellt

 • 2019-12-17

  Gott nytt år utan vattenskador

  Snart kommer julen och ett nytt år som förhoppningsvis inte innehåller några vattenskador. En viktig del för att slippa vattenskador och för att hyresgästerna ska trivas är att VA-systemen ... Läs mer »
 • 2019-11-28

  Hur ofta spolar du?

  Toalettstolarna spolas förhoppningsvis efter varje gång de har använts. Kranar i badrum och kök spolas också ofta. Hur ofta spolar du stammarna för att förebygga vattenskador? Nöjda hyre... Läs mer »
 • 2019-10-27

  “Det kommer att rinna in i garagen”

  Jonne Rosdahl har arbetat med dagvatten sedan 90-talet. Varje höst upplever han att fastighetsägare vill ha akut hjälp med att få ordning på översvämmade dagvattenbrunnar. Men det finns sätt... Läs mer »
 • Har du koll på fastighetens budget?
  2019-09-26

  Har du koll på fastighetens budget?

  En noggrann budget med underhållsplan gör det lättare att förutse och hålla nere kostnaderna. Regelbundet underhåll är alltid billigare än akuta åtgärder, och så här underhåller du VA-s... Läs mer »
 • Vänta inte till det är för sent...
  2019-08-20

  Vänta inte till det är för sent…

  Efter semestern kan det kännas mycket med allt som behöver göras för att fastigheterna ska fungera. Börja redan nu med att boka slamsugning innan du får översvämning. Under hösten är det... Läs mer »
 • LGT tävling - vinn presentkort på Teknikmagasinet
  2019-06-24

  Grattis till vinnarna i tävlingen 2019

  Grattis till vinnarna i vår sommartävling som får presentkort på Teknikmagasinet. Här kommer också de rätta svaren på frågorna. 1:a pris Teknikmagasinet presentkort på 500 kr: Mikael Wilte... Läs mer »