Referenser

Många av våra kunder anlitar oss för att de har fått en rekommendation från någon de känner. Om du inte har hört talas om oss, kan du ta del av några av våra kunders kommentarer här.

Jani Johnsson, SKB
SKB har anlitat LGT som samarbetspartner för underhållsspolningen sedan 2011.
“Om vi slipper en vattenskada per år med hjälp av underhållsspolning så har vi finansierat hela spolningsprogrammet för det året. LGT är effektiva, sköter jobbet i tid och håller alltid rent och snyggt. Vi får snabbt kontakt och blir bra bemötta.” säger Jani Johnsson.
Läs hela intervjun med Jani här.
www.skb.org

Mikael Wilteus, Svenska Bostäder
Tillsammans med LGT:s Högtryck jobbar Svenska Bostäder i Västort förebyggande utifrån en långsiktig underhållsplan för avloppssystemen.
“Vi uppskattar LGT:s kunskap om vår verksamhet, deras snabba service och att det är ordning och reda med kvalitet i allt de gör. Det gör att vi kan hålla nere antalet felanmälningar och slipper onödiga vattenskador samtidigt som våra hyresgäster får en bättre och gladare vardag.”
Läs hela intervjun med Mikael här.
www.svenskabostader.se

Jan-Erik Westerdahl, Stockholmshem
”Vi har jobbat med LGT:s Högtryck i över 20 år och anlitar dem för avloppsspolning, filmning av rören, stamspolning, sanering och vattensugning. Det bästa med LGT är att de alltid ställer upp till 100 procent. De tar jobbet på en gång och har trevlig personal både på kontoret och ute på fältet.”
www.stockholmshem.se

Peter Erdogan, NKG Tryggfastighet
”LGT:s Högtryck har skicklig personal, korta leverenstider och ett bra utförande. Vi känner oss trygga med att låta dem sköta vår stamspolning år efter år.”
www.tryggfastighet.se