Övriga tjänster

LGT:s Högtryck som är en del av Norva24 erbjuder högtrycksspolning, stamspolning, rörinspektion, slamsugning och andra tjänster som underhåller vatten- och avloppssystemen i dina fastigheter.
Kontakta oss och begär gratis offert redan idag!

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Luktsanering och sanering

Vi fräschar upp, gör rent och tar bort dålig lukt – allt för att de boende ska bli så nöjda som möjligt. LGT utför luktsanering och högtryckstvättning av soprum, fläktrum, pannrum, fasader, gårdar, garage eller av andra typer nedsmutsade utrymmen.

Inom luktsanering Stockholm arbetar vi med “foggning” som rensar luften från all otrevlig lukt. I metoden används både speciella kemiska medel och aerosolteknik, vilket innebär att medlen appliceras likt en dimma av droppar på platsen för sanering. Medlen ”tvättar” rent luften från luktmolekyler och sätter sig som en tunn hinna på alla ytor. Hinnan avdunstar helt inom en vecka och utrymmet blir luktfritt. Torr luktsanering passar bra vid till exempel avloppsskador, illaluktande soprum, rökskador (vid cigarettrök) och brandskador.

Kontakta oss för mer information och offert om luktsanering Stockholm och sanering.

LGT:s Högtryck – experter på luktsanering Stockholm

Relining

Det mest tids- och kostnadseffektiva sättet att laga gamla och slitna rörledningar kallas relining. Med minimala störningar för de boende får befintliga ledningar samma hållbarhet och funktion som om de vore nya.

Relining genomförs till en betydligt lägre kostnad och med minimala störningar jämfört med ett traditionellt stambyte. Genom att inte riva, gräva eller göra om inredningen i badrum och kök förkortas arbetstiden avsevärt och reduceras från veckor och månader till några få dagar.

Beställ relining Stockholm hos LGT:s Högtryck. Välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

LGT:s Högtryck – experter på relining Stockholm

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.