Tel: 08 – 37 92 48

Vi är LGT

LGT:s Högtryck startade som ett familjeföretag år 1983 av Lars-Göran Tillgren i Blackeberg, Stockholm. Sedan januari 2020 är LGT en del av Norva24.

Om LGT

I över 40 år har vi på LGT samlat på oss kunskap och erfarenheter kring det mesta som rör fastighetsservice. Vi har idag utvecklats till ett komplett serviceföretag med inriktning på högtryckspolning, rörinspektion och slamsugning. Vår ambition är alltid att sänka din totalkostnad för ägandet av fastigheten. Det gör vi genom att erbjuda bred kompetens inom vårt område, snabb service och långsiktigt underhåll. Vid uppdrag har vi alltid med oss den senaste utrustningen. Till exempel är alla våra bilar försedda med videokameror för att kunna lösa akuta situationer på plats utan att du behöver boka en extra tid.

Vi finns här för dig

För att ge dig en trygg och pålitlig leverens har vi sedan starten satsat på att förbättra och utveckla vår personal. Våra medarbetare vidareutbildas kontinuerligt i yrket och i kundkontakten – vilket har lett till ett positivt arbetsklimat och låg personalomsättning.

Många av våra kunder uppger att ett av de viktigaste skälen till att de väljer oss är snabbheten. Vi strävar alltid efter att vara snabbt på plats när det behövs för att därmed minska riskerna för dyra vattenskador och missnöjda hyresgäster.

Vi ser fram emot att bli din leverantör för underhåll av vatten- och avloppssystem. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för mer information, offerter, synpunkter eller förbättringsförslag.

Med vänlig hälsning

Kalle Hellgren

VD

Möt våra medarbetare

Ända sedan LGT startades 1983 har vi satsat på att utveckla vår personal inom yrket och i kontakten kunderna. Tack vare det kontinuerliga förbättringsarbetet har vi låg personalomsättning och kan leverera en trygg, kvalitativ tjänst till våra kunder.

Pia Eriksson

Administration

John Rosdahl

Arbetsledare

Stefan Martinsson

Arbetsledare

Jobba med oss

Vi är alltid på jakt efter engagerade medarbetare med dokumenterad erfarenhet inom högtrycksspolning, sanering, rörinspektion och slamsugning.

Häng med ut på våra uppdrag!

Här kan du se videos från vårt arbete runt om i Sverige.

S.O.S Skitresan

Spola kröken

Grus i maskineriet

Stamspolning

LGT – Jour dygnet runt. Året runt.

Dagens utmaning

LGT är en del av Norva24

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.