Tel: 08 – 37 92 48

Högtrycksspolning

Med högtrycksspolning rengör vi avloppssystemet snabbt och effektivt. Genom att underhålla fastighetens stamsystem slipper du bubblande och illaluktande avlopp, dyra översvämningar och missnöjda hyresgäster.

Vi utför allt från akuta arbeten inom högtrycksspolning, till exempel stopp i vattenlås, stick och stammar, till underhåll i form av totalspolning av avloppssystemet. För att göra rent används bara vanligt vatten. Hetvatten används också vid behov, till exempel i köksledningar som är utsatta för mycket fett.

Kontakta oss och begär gratis offert redan idag!

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Så här går det till

Vattnet spolas med högt tryck bakåt genom ett munstycke och slangen dras framåt i ledningen. Avlagringar och föremål i ledningen lossnar av kraften i vattenstrålen och transporteras sedan bort med vattenflödet.

Vår ambition är alltid att förlänga stamsystemets livslängd och vi är mycket noga med att anpassa arbetet och utrustningen efter förhållandena i din fastighet. Ibland väljer vi till exempel att spola fler gånger, men med ett lägre tryck för att minska skaderisken.

Så här kan det se ut när vi är ute och spolar:

Var i Stockholm finns vi?

Vi erbjuder högtrycksspolning i större delen av Stockholm med omnejd. Om du inte hittar din ort i listan får du gärna höra av dig ändå så ser vi vad vi kan göra.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.