Tel: 08 – 37 92 48

Slamsugning

Välkommen till LGT! Vi är ett av Stockholms mest erfarna och anlitade företag inom slamsugning. Varje år hjälper vi mängder av privatpersoner, företag och föreningar i regionen med rör- och avloppsrelaterade arbeten.
Kontakta oss och begär gratis offert redan idag!

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Om slamsugning

Med slamsugning undviker du problem med sammanpackning och förebygger kostsamma översvämningar i regn- och dagvattensystem. Vi erbjuder tömning och rengöring av dagvattenbrunnar, pumpgropar, olje- och fettavskiljare på regelbunden basis.

Vi rekommenderar att utföra slamsugning av dagvattenbrunnarna varje vår och höst. Det minskar riskerna avsevärt för översvämningar och vattenskador.

Bilar och utrustning

Kombibilar för alla typer av uppdrag

Våra välutrustade fordon är anpassade till olika typer av uppdrag och förhållanden inom slamsugning Stockholm. Bilarna lastar mellan 3–9 000 liter slam och 3–6 000 liter spolvatten. Dom är utrustade med hetvattenpanna, dubbla spolsystem med ställbart tryck och pump med hög kapacitet. Med våra kombibilar kan vi utföra alla typer av jobb för både fastighetsbolag, kommuner eller privatpersoner.

Garagekombi för små utrymmen

Våra fordon är anpassade till olika typer av uppdrag och förhållanden. Vår garagekombi lastar 3 000 liter slam och 1 000 liter spolvatten. Bilen är utrustad med hetvattenpanna och dubbla spolsystem. Den är endast 190 cm hög och därmed lämplig för tömning och rengöring av brunnar, avskiljare och ledningar i garage, på innergårdar och övriga trånga ytor.

Så förebygger vi översvämningar i dagvattenbrunnar:

Mer information

Våra fordon är anpassade till olika typer av uppdrag och förhållanden. Vår garagekombi lastar 3 000 liter slam och 1 000 liter spolvatten. Bilen är utrustad med hetvattenpanna och dubbla spolsystem. Den är endast 190 cm hög och därmed lämplig för tömning och rengöring av brunnar, avskiljare och ledningar i garage, på innergårdar och övriga trånga ytor.

Minska risken för översvämningar med regelbunden slamsugning >>

Så bra är vår kombibil. >>

Varför slamsugning?

Låt oss börja från början. Varför är det egentligen viktigt att, som fastighetsägare i Stockholm, ta hjälp med slamsugning emellanåt?

Det korta svaret på frågan är: För att garantera att rör- och avloppssystemen i fastigheten fungerar optimalt. I förlängningen handlar det också om att säkerställa att problemen inte växer sig större. Om man som fastighetsägare väljer att ignorera begynnande problem i rör och avlopp kan det bli kostsamt – väldigt kostsamt – att åtgärda saken längre fram. Genom att ta regelbunden hjälp med slamsugning i Stockholm reducerar man denna risk markant!

Slamsugning av olika orsaker

Behovet av slamsugning i Stockholm kan variera kraftigt mellan olika fastigheter.

Underhåll

I vissa fall kan det röra sig om åtgärder för att undvika problem i framtiden. Slamsugning som sker regelbundet minskar risken för att stora mängder avlagringar orsakar skada i framtiden. På LGT har vi lång erfarenhet av att leverera regelbunden slamsugning i Stockholm.

Akut slamsugning

Vissa rör- och avloppsproblem har inte tid att vänta. När olyckan är framme och det har blivit totalstopp i systemen behövs akut slamsugning. Denna service är något som vi på LGT tillhandahåller dygnet runt, varje dag under hela året.

Hur går slamsugning av min fastighet i Stockholm till?

Även svaret på denna fråga varierar beroende på hur de befintliga problemen ser ut. Att slamsuga någonting går ut på att tömma och göra rent. Det handlar ofta om brunnar eller behållare. Olika arbeten kräver olika angreppssätt.

Vill du veta mer om vår slamsugning i Stockholm?

Kontakta LGT på telefonnummer 08-37 92 48 eller fyll i vårt kontaktformulär redan idag!

Slamsugning med LGT i Stockholm

LGT är ett av Stockholms mest erfarna och anlitade företag när det gäller slamsugning. Under närmare 40 års tid har vi levererat högkvalitativa rör- och avloppstjänster i hela regionen. Vi anlitas för slamsugning av såväl villor, lägenhetskomplex, industribyggnader och andra typer av fastigheter i Stockholm.

Läs vidare för att veta mer om LGT eller ring 08-37 92 48 för att komma i kontakt med oss direkt!

Var i Stockholm finns vi?

Vi erbjuder slamspolning i större delen av Stockholm med omnejd. Om du inte hittar din ort i listan får du gärna höra av dig ändå så ser vi vad vi kan göra.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.