Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Högtrycksspolning Solna

Välkommen till oss på LGT:s Högtryck när du behöver anlita någon för högtrycksspolning i Solna. Vi är ett fullserviceföretag som erbjuder en rad olika tjänster inom fastighetsservice, inklusive högtrycksspolning. Vi vänder oss mot både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner och har över 30 års erfarenhet i vår bransch. En av de främsta fördelarna med att anlita oss är vår förmåga att alltid agera snabbt – vi har dygnet runt-jour året om, och kan därför åta oss uppdrag även vid akuta situationer. Självklart går det även bra att kontakta oss för högtrycksspolning även i förebyggande syfte. Vi gör rent snabbt och effektivt, och genom att underhålla fastighetens stamsystem slipper du bubblande och illaluktande avlopp, samtidigt som risken för översvämning minskar. Det gör att du undviker dyra kostnader för vattenskador, varför det är lönsamt på sikt att regelbundet underhålla ledningarna. Vi kan hjälpa dig med allt från stopp i vattenlås, stick och stammar till en totalspolning av hela avloppssystemet.

Vi har som ambition att både minska dina totalkostnader för ägandet av fastigheten, samt att förlänga livslängden på stamsystemet. För att uppnå detta arbetar vi alltid med snabb service och ett långsiktigt underhållsarbete som anpassas utifrån förutsättningarna i varje fastighet.

Som företag inom fastighetsservice är vi givetvis certifierade enligt ISO 14001 och 9001, och vi ser alltid till att vidareutbilda vår personal för att alltid kunna erbjuda dig som kund allra bästa service. Det gör oss till en trygg och pålitlig aktör på marknaden.

Anlita oss för högtrycksspolning i Solna

Du som behöver hjälp med högtrycksspolning i Solna för din fastighet är varmt välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig. Du når oss enklast per telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben – fyll i så återkommer vi till dig snarast möjligt. Välkommen till LGT.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.