Tel: 08 – 37 92 48

LGT:s Högtryck fyller 30 år

Under tre decennier har LGT:s Högtryck underhållit vatten- och avloppssystem över hela Stockholm. Vi brinner lika mycket för jobbet då som nu och ser fram emot att fira 30-årsjubiléet med dig som kund.

Några glimtar ur LGT:s historia

Resan startade 1983 i Blackeberg. Lars-Göran Tillgren, med bakgrund från Ragn-Sells, startade verksamheten som då främst var inriktad på spolning och sanering. Företaget växte sakta men säkert. Fler kunder hittade till oss och med det följde nya medarbetare och tjänster.

2005 tog nästa generation över. David Tillgren förde LGT-andan vidare och fortsatte att vidareutveckla företaget och tjänsterna. För ett par år sedan, införskaffades fastigheten där LGT finns idag, på Krossgatan 29 i Vällingby.

Teknik, utveckling och många goda samarbeten

Det som bäst beskriver LGT är yrkesstoltheten. Vi är stolta över det vi sysslar med och strävar hela tiden efter att förbättra vår kompetens.

Oavsett problem, har vårt gäng av entusiastiska medarbetare varit snabba på att hitta en lösning. Uppdragen har omfattat allt från förebyggande underhållsarbete till akuta insatser där riskerna varit höga.

LGT:s smidiga organisation har också gjort oss flexibla att snabbt hänga med i utvecklingen. Nyligen lanserade vi en kundwebb, där våra kunder kan ha full koll på sina beställningar online.

Men även om vi vässar våra tjänster med mer avancerad teknik och utrustning, är det den långsiktiga, personliga relationen med dig som kund som är viktigast för oss, och vi ser fram emot att samarbeta med dig under många år framöver.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.