Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Rörinspektion i Solna

Välkommen till oss på LGT:s Högtryck när du behöver hjälp med rörinspektion i Solna. Vi är ett företag med över 30 års erfarenhet av fastighetsservice och erbjuder rörinspektion som en av många tjänster. Bland våra kunder finns både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner och tack vare våra många år i branschen har vi utvecklat gedigen kompetens och kunskap.

När vi genomför en rörinspektion filmar vi det som gömmer sig i fastighetens rörstammar, för att på så vis kunna upptäcka eventuella störningar, och i mån av upptäckt hjälpa dig att ta fram en åtgärdsplan. Det kan exempelvis röra sig om läckage, sprickor, rotangrepp, avlagringar eller främmande föremål som inte hör hemma i stammarna. Tack vare en rörinspektion i förebyggande syfte undviker du att i värsta fall behöva betala dyrt för översvämningar eller stopp, vilket gör det till en lönsam åtgärd på lång sikt.

Det finns flera tillfällen då det är lämpligt att göra en rörinspektion, till exempel för en besiktning, felsökning, som underhållsarbete för att förebygga skador eller vid återkommande driftstörningar i rörsystemet. Vi använder oss alltid av den senaste tekniken, men anpassar också alltid vårt tillvägagångssätt och utrustningen utifrån de rådande förutsättningarna i varje fastighet. För trånga och små utrymmen använder vi oss av fiberoptik, medan en påskjutkamera är bättre lämpad för stammar och påstick. Våra rörinspektörer är givetvis utbildade och auktoriserade enligt STVF-standard. Dessutom arbetar vi alltid med snabb service och erbjuder jour dygnet runt, vilket innebär att hjälpen aldrig är långt borta om ett akut problem skulle uppstå.

Anlita oss för rörinspektion i Solna

Tveka inte att kontakta oss om du vill anlita oss för en rörinspektion i Solna i din fastighet, så hjälper vi dig. Du når oss antingen på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på webben – fyll i så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.