Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Slamsugning i Bromma

Du som söker efter “slamsugning Bromma” har kommit alldeles rätt – välkommen till LGT:s Högtryck, ett familjeföretag i andra generationen med över 30 års erfarenhet av fastighetsservice. Vi tillhandahåller en rad olika tjänster, inklusive slamsugning, för fastighetsägare, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, och tack vare vår långa erfarenhet i branschen har vi skaffat oss bred kompetens och kunskap vilket gör att du som kund kan räkna med en pålitlig och professionellt utförd slamsugning med oss.

Varför genomföra en slamsugning?

Vi är experter på slamsugning i Bromma, och våra välutrustade fordon är anpassade för alla olika typer av uppdrag och förhållanden. När årstiderna skiftar är det lätt hänt att grus och löv samlas i dagvattenbrunnarna. För att förebygga översvämningar till följd av ansamlingen är det en bra idé att några gånger om året genomföra en slamsugning vid fastigheten. Med slamsugning undviker du effektivt problem som kan uppstå med sammanpackning och förebygger översvämningar i regn- och dagvattensystem som kan bli en dyr historia.

Med hjälp av vår fastighetskombi kan vi utföra alla typer av uppdrag för både kommuner, privatpersoner och fastighetsbolag. Den är utrustad med hetvattenpanna, dubbla spolsystem och med ställbart tryck och pump. För mindre utrymmen har vi istället vår garagekombi, som är lämplig för till exempel dagvattenbrunnar, stuprör och samlingsbrunnar, områden som behöver göras rent med jämna mellanrum.

Kontakta oss för slamsugning i Bromma

Vi på LGT:s Högtryck arbetar alltid med snabb service och erbjuder dygnet runt jour året om, vilket innebär att du alltid kan kontakta oss om ett akut problem skulle uppstå. Givetvis arbetar vi också med tidsbokade uppdrag, och du som vill ha hjälp med slamsugning i Bromma är varmt välkommen att kontakta oss. Du når oss enklast per telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben. Välkommen!

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.