Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Slamsugning i Solna

Vänd dig till oss på LGT:s Högtryck när du behöver anlita hjälp med slamsugning i Solna. Vi är ett företag som i över 30 år har arbetat med fastighetsservice och vi tillhandahåller en rad olika tjänster, inklusive slamsugning. Bland våra kunder finns såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som privatpersoner och oavsett vilka förhållanden som råder kan vi genomföra alla typer av uppdrag inom slamsugning. Vår långa erfarenhet har gett oss bred kompetens och kunskap, vilket gör att du alltid kan vara trygg med att anlita oss.

När årstiderna skiftar är det lätt hänt att grus och löv hamnar i dagvattenbrunnarna. Med regelbunden slamsugning undviker du problem med sammanpackning vilket i sin tur förebygger översvämningar i regn- och dagvattensystem. Det kan bli kostsamt att åtgärda i efterhand när skadan redan är skedd, så se till att beställa slamsugning med jämna mellanrum för att förebygga problemen.

Slamsugning – så går det till

Vi är experter på slamsugning och med våra välutrustade fordon kan vi utföra alla typer av uppdrag, oavsett vilket utrymme det gäller. Vår fastighetskombi med hög kapacitet lämpar sig särskilt bra för uppdrag för kommuner, fastighetsbolag och privatpersoner – den lastar 3000 liter slam och 2800 liter spolvatten. För mindre utrymmen använder vi istället vår garagekombi, som passar bra för brunnar och ledningar i trånga garage. När du anlitar oss för slamsugning kan du alltid räkna med snabb service och vi erbjuder dessutom jour dygnet runt, året om.

Kontakta oss för slamsugning i Solna

Vi ser fram emot att bli din leverantör av underhåll för vatten- och avloppssystem, och du som behöver hjälp med slamsugning i Solna är varmt välkommen att kontakta oss, så kan vi berätta mer och boka in en tid som passar. Du når oss genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på webben.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.