Tel: 08 – 37 92 48

Spola kröken och relalalaxa i sommar 

Sommaren är äntligen här och det ska bli riktigt skönt med ledighet för många. Vi har tipsen som gör att du och dina hyresgäster kan slappna av under semestern, och inte minst behålla både energi och solbränna när du är tillbaka på jobbet.

Även om man allra helst vill gå barfota eller i sandaler så föredrar de flesta gummistövlar i blåbärsskogen framför stövlar inomhus på sommaren. För det senare kan verkligen behövas när dagvattenbrunnar svämmar över och stuprännor skvätter loss när de oväntade skurarna kommer eller när det blir stora översvämningar på grund av stopp i avlopp.

Sommarbion ”Spola kröken”
Med enkla åtgärder kan du slippa hantera besvikna hyresgäster samt betala stora renoverings- och försäkringskostnader vid vattenskador, vare sig det är mitt i semestern eller när du är tillbaka från semestern.


Vi visar skillnaden före och efter högtryckspolning av ett avlopp. 

I vår film Spola kröken delar vi med oss av enkla tips för att förebygga problem med översvämningar och stopp i avlopp med hjälp av moderna kameror för inspektion av avloppsledningar samt underhållsspolning av dessa. Är översvämningen eller stoppet ändå ett faktum, ja då rycker vi ut och hjälper dig direkt. Vi har öppet och jour dygnet runt hela sommaren precis som vanligt.

Lästips för solstolen
För att du ska kunna ställa krav på din leverantör är det bra att känna till hur en rörinspektion bör gå till. Vårt lästips till dig i solstolen eller hängmattan är därför att byta ut deckaren en dag mot Fastighetsmanualen T25:2012.

Vi hoppas du kan relalalaxa i sommar. Så kom ihåg att vi kan jobba istället för dig!

Trevlig semester önskar vi på LGT:s Högtryck!

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.