Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Stamspolning i Bromma

Du som söker efter “stamspolning Bromma” har kommit helt rätt – välkommen till oss på LGT:s Högtryck. Med över 30 års erfarenhet av fastighetsservice är vi en professionell aktör i branschen och vi tillhandahåller tjänster för såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som privatpersoner i Stockholm. Vi är experter på stamspolning och rekommenderar en stamspolning var femte år för att på så vis undvika akututryckningar om ett problem skulle uppstå, vilket blir långt mycket dyrare jämfört med att agera i förebyggande syfte. Genom att göra en stamspolning regelbundet återfår avloppstammarna sin normala funktion, livslängden ökar och obehaget för de boende minskar markant. Att regelbundet underhålla stammarna lönar sig alltså i längden, både rent ekonomiskt men också rent bekvämlighetsmässigt.

Varför stamspolning?

På grund av fler kemikalier i avloppsvattnet och en lägre temperatur på varmvattnet idag växer stammarna igen i fastigheten betydligt snabbare än tidigare. Att stammarna blir igenslammade beror till största del på bristande underhåll och i värsta fall leder det till översvämningar med vattenskador som följd, vilket kan bli dyrt att åtgärda då skadan redan är skedd.

Vi på LGT:s Högtryck är experter på stamspolning och alla våra medarbetare bär synlig företagslegitimation. Efter att vi utfört uppdraget med stamspolning redovisar vi arbetet, rapporterar eventuella avvikelser och lämnar över förslag på kostnadseffektiva åtgärder. I samband med stamspolningen tar vi gärna hand om avisering och kommunikationen med de boende i fastigheten.

Anlita oss för hjälp med stamspolning

Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att anlita oss för stamspolning. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur det går till och kan boka in en passande tid. Du når oss enklast genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.