Tel: 08 – 37 92 48

Alla tjänster

Här kan du enkelt navigera dig genom alla våra tjänster

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Stefan Martinsson

Arbetsledare

John Rosdahl

Arbetsledare

Stamspolning i Solna

Vänd dig till oss på LGT:s Högtryck när du behöver hjälp med stamspolning i Solna. Vi är ett familjeföretag i andra generationen, baserade i Vällingby, och erbjuder fastighetsservice i hela Stockholm. Tack vare våra drygt 30 år i branschen har vi utvecklat gedigen kompetens och erfarenhet vilket gör att du som kund kan räkna med ett väl genomfört och professionellt arbete med oss. Vi är experter på stamspolning och bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Fördelar med stamspolning

Genom att regelbundet göra en stamspolning återfår avloppsstammarna sin normala funktion samtidigt som livslängden ökar och obehaget för de boende minskar drastiskt. Vår rekommendation är att göra en stamspolning ungefär vart femte år för att på så vis undvika dyra akututryckningar vid översvämningar eller kluckande avlopp. Idag växer fastigheternas stammar igen betydligt snabbare än förr, framförallt till följd av en lägre temperatur på varmvattnet samt att det finns fler kemikalier i avloppsvattnet. Att inte underhålla stammarna leder förr eller senare till besvärliga översvämningar och vattenskador som följd, vilket blir långt mycket dyrare att åtgärda jämfört med att genomföra stamspolning i förebyggande syfte.

I samband med att vi utför stamspolning i din fastighet tar vi gärna hand om avisering och kommunikationen med de boende. Efter att vi utfört uppdraget redovisar vi arbetet och rapporterar kring eventuella avvikelser. Dessutom kan vi lämna över förslag på kostnadseffektiva åtgärder. Vi är anslutna till ID06 och alla våra medarbetare bär givetvis synlig företagslegitimation.

Kontakta oss för stamspolning i Solna

Hör gärna av dig om du vill boka in en stamspolning i Solna med oss, eller om du vill veta mer om hur det fungerar, så berättar vi gärna mer. Vi finns på telefon, mail eller genom kontaktformuläret här på vår hemsida. Välkommen till LGT:s Högtryck.

Frågor och funderingar

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.