Tel: 08 – 37 92 48

Kombibilsförare sökes

Nu söker vi en till kombibilsförare som vill växa tillsammans med oss. Vi erbjuder bra förmåner i ett företag med trivsamt arbetsklimat och nöjda kunder. Du får möjlighet att utvecklas genom ett utmanande jobb ute på fältet och kontinuerlig utbildning. 

Din profil

Vi värdesätter dig med en kamratanda, ett proaktivt arbetssätt och ett fokus på att erbjuda den bästa lösningen för såväl kunder som medarbetare. Tidigare erfarenhet är ett plus.

Krav: YKB och C-körkort.
Meriterande: ADR grund + tank

Om LGT:s Högtryck

LGT:s Högtryck är ett väletablerat och lönsamt företag i Västerort utanför Stockholm. Sedan starten 1983 har vi samlat på oss kunskaper och erfarenheter kring det mesta som rör fastighetsservice. Vi är ett komplett serviceföretag med inriktning på högtrycksspolning, stamspolning, slamsugning och rörinspektion av VA-system.

LGT:s ambition är att sänka totalkostnaden för alla sorters fastighetsägare genom förebyggande underhåll och service. Vi erbjuder även jour – dygnet runt, året runt – vid akuta problem.

Om tjänsten och ansökan

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. Vi tillämpar sex månaders provanställning till att börja med.

Skicka din ansökan till kalle@lgt.se. Vi gör urval och intervjuer löpande så ansök redan idag.

För mer information kontakta Kalle Hellgren på 08 – 37 92 48.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om LGT:s Högtryck

 

Adress

LGT:s Högtryck AB
Krossgatan 29
162 50 Vällingby

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du är alltid välkommen att höra av dig för mer information, frågor eller om du vill boka ett möte med oss.